Aanbieding!
Kunstenaar:Meys, Louis

Plönlein mit Kobolzeller Steige und Spitalgasse ( Rothenburg)

 62,50

Artikelnummer: p2A 2035.001

Ongetwijfeld de bekendste plek in Rothenburg. Vele kunstenaars en fotografen legden deze plek dan ook vast. De een met wat meer succes dan de ander. Ook Louis Meys waagde zich eraan en met succes. Zonder te overdrijven vinden wij dat alleen al met deze ets hij in het rijtje van Nederlandse top-topografen thuishoort naast een Brandenburg en Roodenburg.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 32 × 26 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, naam voluit, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Meys, Louis

Louis Meys (naamvarianten: Louis Meijs, Ludovicus Theodorus Johannes Meys, Ludovicus Theodorus Johannes Meijs) werd op 31 maart 1902 in Scheveningen geboren en overleed op 17 november 1995 in Wassenaar. Hij volgde een kunstzinnige opleiding aan de Akademie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Later gaf hij zelf weer les aan Meinert Volkers als leraar aan de Haagse Akademie. Naast graficus was hij actief als industrieel ontwerper, schilder, tekenaar en galeriehouder (Kunstzaal Louis Meijs)...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Meys, Louis.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Plönlein mit Kobolzeller Steige und Spitalgasse ( Rothenburg)'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina