Aanbieding!
Kunstenaar:Kelderman, Jan

Ruiker in mand

 115,00

Artikelnummer: p36 159.001

Een prachtig stilleven van de ‘massa’producent Jan Kelderman. Ondanks zijn grote productie is Kelderman compromisloos als het om de kwaliteit gaat.

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 50 × 70 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

,

Kelderman, Jan

Jan Kelderman werd op 18 maart 1914 in Edam geboren en overleed in Amsterdam op 15 april 1990. Hij was zowel kunstschilder als koopman. Met zijn familie woonde hij lange tijd in Amsterdam Oost waar hij in een klein atelier voornamelijk Amsterdamse stads- en zeegezichten vervaardigde. Het gezin Kelderman was niet rijk, maar kon redelijk goed leven van de opbrengst van zijn schilderijen. In zijn jongere jaren kocht en verkocht Kelderman op markten tweede hands artikelen en curiosa maar al...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Kelderman, Jan.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Ruiker in mand'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina