Kunstenaar:Ross, Joe Pace

St. Julians Bay op Malta 22 x 34,5

 26,00

Artikelnummer: CO 644.001

Gewoon heerlijk om te zien hoe een amateur aquarellist te werk ging en en passant ook nog zijn kunst profitabel weet te verzakelijken. Een voorbeeld voor veel andere (beroeps)kunstenaars die liever al parasiterend tegen de maatschappij aanleunen met als vliesdun argument dat zij alleen dan creatief kunnen zijn. Joe Pace Ross bewijst hier het tegendeel.

Dit is een gelithograveerde aquarel. (dus feitelijk een kopie).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 34.5 × 22 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Diversen

Grafiek

Samenstelling collectie

, ,

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in de druk, logo, toelichtende tekst(en)

Stijl

Ross, Joe Pace

Joe Pace Ross - een gepensioneerde bankier - had als hobby zijn hele leven als schilderen en dan voor aquarelleren. Ofschoon autodidact ontwikkelde hij zichzelf tot een zeer professionele aquarellist door èn veel over aquarelleren te lezen èn er intensief met zijn kunstenaarvrienden te praten over aquarelleertechnieken. De door hem gemaakte aquarellen zijn zeer divers van onderwerp. Maar al zijn werk heeft één ding gemeen (en is dan ook zeer kenmerkend voor hem): sterke contrasten in li...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Ross, Joe Pace.

Heeft u een vraag of opmerking over 'St. Julians Bay op Malta 22 x 34,5'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina