Aanbieding!
Kunstenaar:Soer, Chr.

Stadsgezicht te Brugge

 949,00

Artikelnummer: p32 293.004

Chris Soer altijd verrassend, altijd vernieuwend. Zijn schilderijen dwingen je steeds weer om er naar te kijken. En terecht, iedere keer weer ontdek je nieuwe facetten, al dan niet details zijnde. Verspringende gevels, afbladderend stucwerk, de stoffigheid van de weg een verloren ziel te voet. Een echt schilderij met eeuwigheidswaarde (al was het maar als geschiedkundig document).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 40 cm
Afwerking

chique ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, marouflage

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Soer, Chr.

Christiaan ( Chris )  Soer werd op 23 februari 1882 in Den Haag geboren en overleed ook in die stad op 11 november 1961. Woonde en werkte zijn hele leven in Den Haag, met uitzondering van enkele studiereizen naar België (Gent en Brugge), Duitsland en Frankrijk (Parijs). Opgeleid aan de Academie van Den Haag en was een bekend representant van de "Haagse School". Zijn werk is impressionistisch van stijl. Hij schilderde en tekende (winter)landschappen, stads- en dorpsgezichten, strandge...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Soer, Chr..

Heeft u een vraag of opmerking over 'Stadsgezicht te Brugge'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina