Aanbieding!
Kunstenaar:Dom, Pol

Teertuinen Amsterdam

 99,00

Artikelnummer: CO 557.020a

Onbekend bij ons is of deze ets ontstond uit vrije expressie of werd gemaakt in opdracht van. In ieder geval een meer dan gaaf grafisch product en voor ons als collectioneur – maar zeker ook voor topografische verzamelingen – een dankbare aanvulling.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 36 × 26 cm
Afwerking

passe-partout

Genootschap

Pulchri Studio

Signatuur

in de druk, naam voluit, r.o.

Grafiek

Samenstelling collectie

Stijl

,

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Dom, Pol

Pol Dom (naamvarianten: Paul Louis Charles Dom, Paulus Ludovicus Carolus Dom; signeerde met 'Pol Dom' of met het monogram PD) werd in 1936 Nederlander terwijl hij als Belg op 4 juni 1885 in Antwerpen werd geboren. Hij stierf in Den Haag op 26 februari 1978. Hij studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Voor Betsy van Gelder was hij later dé leraar. Pol Dom was als kunstenaar zowel in Antwerpen en Brussel als in Laren Nh., Den Haag en Rijswijk actief. Als...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Dom, Pol.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Teertuinen Amsterdam'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina