Aanbieding!
Kunstenaar:Motz, Peter

Theetuin

 47,00

Artikelnummer: p27 395.001

Schitterend ingelijste kunstdruk van het bekende werk ‘De Theetuin’ van Peter Motz. Als geen ander weet Peter Motz een zoetgevooisde sfeer met zijn kunstwerken op te roepen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 44 × 35 cm
Afwerking

achter glas, chique ingelijst, passe-partout

Diversen

Grafiek

Samenstelling collectie

,

Signatuur

(voor)naam voluit, in de druk, r.o.

Stijl

Motz, Peter

Peter Motz  (naamvariant: Pieter Johannes) is een Rotterdamse schilder die in 1934 werd geboren die stad. Op jonge leeftijd was hij gefascineerd door de kleur composities van de magie van de natuur. Door de jaren heen ontwikkelde hij zijn eigen unieke stijl en techniek als een autodidact kunstenaar. Sinds 1962 is hij zich serieus betrokken gaan voelen bij het schilderen en gaf zijn eigenlijke beroep op om uitsluitend zijn creatieve talenten maximaal na te streven. Elk landschap, bloe...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Motz, Peter.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Theetuin'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina