Aanbieding!
Kunstenaar:Blom, Astrid

Twee horizonprofielen van Dordrecht

 112,50

Artikelnummer: CO 025.009
Onderwerp:

Een bijzonder experiment van Astrid Blom. Een meer dan voor zich sprekend profiel van Dordrecht gezien vanaf de waterzijde (het noorden) om er vervolgens meerdere druksels van te maken (in okt. 2004). We vonden het dan ook passend om een tweetal van die druksels samen te voegen tot één compositie. Bijzonder is dat één van de druksels werd opgedragen aan haar collega Picturalid Frits van der Horst (formaten: 22 x 50 / 13 x 37).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 50 × 22 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Grafiek

Overig

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram, in potlood / inkt / verf

Stijl

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Blom, Astrid

Astrid Blom is op 23 juli 1947 in Dordrecht geboren en heeft vanaf 1991 voornamelijk in Groningen gewerkt waar zij ook aan de Academie Minerva een opleiding volgde. Astrid Blom was lid van Maatschap de Ruimte, een  man/vrouw/groep waar ook Jaap van der Berg, Bert Heemstede en Kees de Hemert deel van uitmaakten. Als tekenaar, schilder, fotograaf en graficus maakte zij naam. Haar producten waaronder ook veel houtsneden zijn vooral non-figuratief. Blom wordt vermeld in Bruyns.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Blom, Astrid.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Twee horizonprofielen van Dordrecht'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina