Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Waterlelies

 41,50

Artikelnummer: CO 236.076

Een meer dan fraai vijveroppervlak met bloeiende waterlelies, lino-gesneden door een vooralsnog onbekende maar zeer begaafde graficus. Ondanks onze vele naspeuringen konden we de kunstenaar achter het monogram ‘S’ niet plaatsen. Mogelijk monogram ‘S’ Marinus Schippers?; Lodewijk van Sluis?; Bram Segaar?; Jan Sierhuis? ). Wie het weet mag het zeggen.

 

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 47.5 × 31 cm
Afwerking

achter glas, chique ingelijst, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in de druk, l.o.

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Waterlelies'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina