Aanbieding!
Kunstenaar:Romijn, Gust

Wilde, kleurrijke beek met grote morenen

 689,00

Artikelnummer: p39 265.001

Een uiterst brutaal werk van Gust Romijn. Natuurkrachten in al haar schoon- en ongenaakbaarheid worden buitengewoon kleurrijk weergegeven door de kunstenaar. Iedereen die ooit gepassioneerd naar een bergrivier heeft gestaard, zittend aan de oever, hoort opnieuw bij het zien van dit massieve werk het bergwater ruisen en voelt de prikkeling van natte lucht.

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 70 × 100 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond, papier / karton

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o.

Stijl

,

Romijn, Gust

Gustavus Adrianus Maria Romijn werd op 3 oktober 1922 in Noordwijkerhout geboren en overleed op 28 januari 2010 in Dreischor. Romijn volgde geen specifieke kunstopleiding maar stak wel veel techniek op als leerling van Stanley William Hayter. Hij ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een zeer succesvol beeldhouwer, graficus, vervaardiger van houtsneden en mozaïeken en zeker als monumentaal kunstenaar. Gust werkte zowel perioden in Nijmegen als in Rotterdam, Schiedam, Maastricht e...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Romijn, Gust.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Wilde, kleurrijke beek met grote morenen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina