Aanbieding!

Schuur tussen bloemen

 1.999,00

Artikelnummer: p32 192.001

Landschap vermoedelijk in Zuid-Europa gemaakt. De kenmerkende stijl van Ligtelijn (zonovergoten) straal blijdschap uit zoals zoveel van zijn werken.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 45 × 45 cm
Afwerking

chique ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o., reverse, slecht- / onleesbaar

Stijl

Ligtelijn, Evert Jan

Evert Jan Ligtelijn (pseud.: Pe Lucia en zijn echte achternaam is Ligtelyn) werd op 13 november 1893 in Amsterdam geboren en stierf in Laren op 26 december 1975. De autodidact Evert Jan Ligtelijn woonde en werkte in Amsterdam, Naarden, Gorssel, Amstelveen, Laren, op de Canarische eilanden en zowel in Noord-, Midden- als Zuid-Amerika. Met name zijn Amsterdamse stadsgezichten variëren in stijl van een uiterst stemmingsvol impressionisme tot krachtige, zeer eigenzinnig vormgegeven impressi...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Ligtelijn, Evert Jan.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Schuur tussen bloemen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina