Landschapspostzegel 1962 (4ct)

 3,00

Artikelnummer: COL 282.003

André van der Vossen ontwierp samen met Jan van Heel en Rein Draijer de landschapspostzegels 1962. Hier de ‘Landschapimpressie industrie’ van André van der Vossen (zie ook COL 841.002 en COL 734.006). Hij maakte zich net zoals vele van zijn tijdgenoten zeer verdienstelijk met alledaagse ‘kunst’zaken zoals het in opdracht ontwerpen van kleingrafiek.

Formaat: 2,2 x 2,6.

Kleingrafiek (rasterdiepdruk).

Gesigneerd: niet.

(postfris).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 2.6 × 2.2 cm
Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

Vossen, André van der

Andreas Theodorus (André) van der Vossen werd op 26 februari 1893 in Haarlem geboren en overleed op 17 mei 1963 in Haarlem. Van der Vossen monogrammeert soms met AV, soms met A, soms met A.V. en ook wel met AV dooreen. André volgde een opleiding aan de School voor Kunstnijverheid in Haarlem maar was als kunstschilder vooral autodidact. Van der Vossen was zowel grafisch ontwerper als illustrator, schilder, tekenaar, typograaf, vervaardiger van houtsnedes, aquarellist, vervaardiger van go...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Vossen, André van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Landschapspostzegel 1962 (4ct)'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina