Kunstenaar:Hessels, Rob

Belgische knol met veulen in weide

 1.245,00

Artikelnummer: CO 127.001
Onderwerpen: , ,

Ofschoon Rob Hessels vooral bekend staat om zijn portretten en scheepsafbeeldingen, maakt hij met dit werk duidelijk ook oog te hebben voor alles wat beweegt en leeft. Vakkundig weet hij door de aan- / afhankelijkheid van een veulen van de merry zijn eigen maatschappelijke visie kenbaar te maken.

Hessels spande zich danig in voor vele goede doelen; hij illustreerde onder ander goede-doelen-ansichtkaarten.

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 80 × 60 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Hessels, Rob

Rob Hessels werd in Haarlem in 1941 geboren. Voor zover bekend werkte hij tot op heden in AmsteLveen en heeft hij een atelierruimte in Amsterdam. Aanvankelijk werkte hij (en gaf schilderlessen, onder andere aan Bernd van der Haar) in Zuidwolde. Zijn werkstukken concentreren zich op portretten en scheepsafbeeldingen. Daarnaast verdient hij zijn brood als dienstverlener.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Hessels, Rob.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Belgische knol met veulen in weide'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina