Aanbieding!
Kunstenaar:Guez

Abstracte voorstelling II

 221,00

Artikelnummer: p35 110.002
Onderwerpen: ,

De fantasie krijgt alle ruimte bij Guez. Wij vervreemde de drie in ons bezit zijnde olieverven van deze moderne kunstenaar (zie ook de nummers CO 110.001 en CO 110.003).

Omdat deze drie abstracten feitelijk een eenheid vormen, mag een liefhebber ze alle drie voor in totaal € 960 overnemen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 60 × 50 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Guez

Guez, alias voor Dani Contreras Rodriguez, werd op 7 oktober 1985 geboren. Al op jonge leeftijd kwam zijn talent bovendrijven. Werkte en werkt veel met de computer. Volgde aan het Mediacollege (Amsterdam) een opleiding tot grafisch ontwerper. Maakt / ontwerpt zowel flitsanimaties, websites, omslagen voor muziekalbums, posters, reclamemateriaal, logo's en banners. Werkt sterk impulsief en dus spontaan vanuit creatieve impulsen. Een kunstenaar die met zijn creatief vermogen de kost weet t...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Guez.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Abstracte voorstelling II'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina