Aanbieding!

Baby

 23,50

Artikelnummer: p22 864.006
Onderwerpen: ,

Een echte tekenleraar zal zijn tekenaarsschap nooit verloochenen, zeker Jan de Vries niet. Niet bekend is echter welke baby hier wordt uitgebeeld (is Altes de naam van de baby?). Wie herkent deze baby [een(klein)kind van hem]?

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 39 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd)

Overig

Tekening

sepia

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram, l.b.

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Vries, Jan Philippus A. de

Jan Philippus Augustus de Vries werd op 22 december 1904 in Dordrecht geboren en overleed in 1995 in Apeldoorn. De Vries volgde - voor zover bekend - geen specifieke kunstzinnige opleidingen aan academies. Wel volgde hij les bij J. Van Vugt, bij C.J. Rovers en bij Agnes Canta in Rotterdam (daar behaalde hij zijn LO-akte handtekenen). Hij stond bekend als tekenaar, schilder, aquarellist en illustrator maar ook als musicus, dichter en leraar tekenen. Zijn kunstuitingen concentreerden zich...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Vries, Jan Philippus A. de.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Baby'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina