Kunstenaar:Verweij, Nan

Bloem- en bloesembouquet

 44,00

Artikelnummer: WIJ 606.001

Een zeer kleurrijk doek van een minder bekende lokale kunstschilderes. Hier het zoveelste bewijs dat mooie kunst in alle hoeken en gaten van de maatschappij valt terug te vinden. Helaas is er mede hierdoor veel talent nooit uit de schaduw getreden.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 40 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Verweij, Nan

Buiten dat Nan Verweij (naamvariant: Nan Verwey) op 23 februari 1917 in Vlaardingen werd geboren en zij voornamelijk in Capelle aan den IJssel als kunstschilder werkzaam was, is er weinig over haar bekend. Nan Verweij is een alias van Eef Koster. Evenmin vonden we nadere info in de RKD-bestanden van de kunstenares Eef Koster. Ooit exposeerde zij in 1962 (van eind september tot eind oktober) in het A.M.J.V.-gebouw haar gouaches.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Verweij, Nan.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Bloem- en bloesembouquet'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina