Aanbieding!

Fruit en bloemen

 211,50

Artikelnummer: p40 071.001

Hier één van de meest fraaie, kleurrijke en frisse stillevens van de bekende kunstschilder J.J. Doeser. Zelden heeft hij in olieverf een vergelijkbare perfectie gehaald als stillevenschilder.

Gevat in zilverkleurige oorspronkelijke houten kader (waarschijnlijk door de kunstenaar zelf gekozen).

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 70 × 50 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Doeser, Jacobus Johannes

Jacobus Johannes Doeser (Jacobus Doeser) werd op 8 december 1884 in Utrecht geboren en overleed op 14 december 1970 in Heemstede. Doeser was autodidact en kwam geheel op eigen kracht tot fraaie resultaten als kunstenaar (een echt natuurtalent wordt wel gefluisterd). Doeser werkte op vele plaatsen in Nederland (Laren, Utrecht, Zandvoort, Noordwijk, Bennebroek) maar ook in Frankrijk (Parijs) en Duitsland (Leipzig). In zijn leven maakte hij zich als autodidact de vele technieken eigen z...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Doeser, Jacobus Johannes.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Fruit en bloemen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina