Aanbieding!
Kunstenaar:Vrolijk, Jan

Boer bij de koeien

 40,00

Artikelnummer: p28 1304.001

Jan Vrolijk stond en staat nog steeds bekend om zijn vele landelijke en dierlijke voorstellingen. Hier een combinatie van landschap en dier waaraan nog is toegevoegd een beschouwende? boer er completering van de voorstelling. Met name valt de diepte op die Vrolijk heeft weten te realiseren in deze ets.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 23 × 15 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, naam voluit, r.o.

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Vrolijk, Jan

Jan Vrolijk (naamvariant: Johannes Martinus Vrolijk) werd op 1 februari 1846 in Den Haag geboren en overleed daar ook op 2 september 1894. Jan volgde een kunstzinnige opleiding aan de Haagse Akademie van Beeldende kunsten en was onder andere leerling bij Pieter Stortenbeker en Adrianus Vrolijk. Als leraar aan de Haagse akademie telde hij later onder zijn eigen leerlingen onder andere Oswald d'Aumérie, Jan van Rhijnnen, Bernard Schregel en Gerard Windt. Vrolijk was actief als kunstenaar ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Vrolijk, Jan.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Boer bij de koeien'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina