Aanbieding!

boerendeel

 82,50

Artikelnummer: p36 015.001

Bertha von Korff is een meer dan begaafde schilderes en wordt dan ook terecht als zodanig gewaardeerd. Zowel qua kleur als qua compositie zijn haar olieverven altijd in evenwicht en harmonieus. Maar Bertha von Korff is ook zeer constant als vakvrouw wat haar producten uit duizenden herkenbaar doen zijn. Maar Bertha von Korff was ook wel wat gemakzuchtig. Eenmaal een goede plek gevonden voor haar schildersezel was zij niet te beroerd om meerdere schilderijen te produceren. Dit schilderij is er kennelijk één van meerderen die zij maakte, zittend midden in deze deel.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 70 × 50 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o.

Stijl

Korff, Bertha von

Bertha von Korff is een product van de zogenaamde Duitse School. Zij werkte als kunstenares aan het eind van de 19de en begin 20ste eeuw veel in Nederland.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Korff, Bertha von.

Heeft u een vraag of opmerking over 'boerendeel'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina