Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Boerenerf met kippen

 35,00

Artikelnummer: CO 236.108

Een kenmerkend drassig veenlandschap met traditionele (keuter)boerderij langszij een sloot. Geen topwerk maar een degelijke olieverf die een getrouwe weergave geeft van de ‘kleine’ boer met zijn povere behuizing. Nog even en Nederland is zodanig ‘omgeploegd, herverkaveld en gevinext’ dat dit soort van beelden alleen nog zijn terug te vinden op foto’s en schilderijen. Feitelijk zou een dergelijk landschap als zodanig de status van erfgoed dienen te krijgen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 40 × 30 cm
Afwerking

chique ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Boerenerf met kippen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina