Aanbieding!
Kunstenaar:Anders, J. v

Boezemwater met molen en brug aan de einder

 28,00

Artikelnummer: p31 778.001

Helaas is de antieke gipsen lijst beschadigd geraakt en waren we genoodzaakt om deze weg te gooien (en was met goed fatsoen niet meer te repareren). Dus voor een zeer klein prijsje is deze olieverf op doek te koop; de verkoop is trouwens onderdeel van onze kunstsanering omdat we deze aanzienlijk wensen af te slanken.
Ofschoon er niets bij ons bekend is over deze (amateur?)-schilder, is zijn of haar brutale – bijna improvisatorische – manier van schilderen opvallend.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 60.5 × 40 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Anders, J. v

In de bekende databestanden van en over kunstenaars is niets gevonden m.b.t. de kunstschilder J. v Anders. Dus vermoedelijk betreft het hier een amateur met talent. Nadere informatie wordt door Caput Ovis zeer op prijs gesteld.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Anders, J. v.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Boezemwater met molen en brug aan de einder'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina