Aanbieding!
Kunstenaar:Swart, Botty

Botters op Fries? meer

 519,00

Artikelnummer: p30 302.001

Bijzonder is om hier een ’traditioneel’ schilderij te zien van een schilderes die vandaag-de-dag alleen nog maar surrealistisch werk maakt. Het enige verband met het nu is de liefde voor zeilschepen, die steeds weer terugkomen in haar in haar hedendaagse werk.

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 70 × 60 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Swart, Botty

Botty Swart woon(de) en werkt haar hele leven al in Friesland. Al sinds haar vroegste jeugd tekende zij aan één stuk door. Later begon zij te schilderen. Technische schildervaardigheden deed zij op door lessen te volgen bij verschillende kunstenaars. Kenmerkend voor haar hedendaagse werk zijn de kleine straatjes, de hoge torens en typische bruggetjes maar dan surrealistisch vertaald. Kenmerkend voor haar zijn nu dat zij voortdurend op zoek is naar uitersten in zowel perspectief als k...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Swart, Botty.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Botters op Fries? meer'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina