Aanbieding!
Kunstenaar:Luijten, Ed

Collage Dordrecht

 45,00

Artikelnummer: p41 1422.001

Een waardevrije collage-litho waar eenieder het zijne van of bij kan bedenken. En dat is Ed Luijten zeker gelukt. Dit werk stamt uit 1984 en kreeg van Luijten de code No. 2 werk 1041.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 65 × 50 cm
Afwerking

achter glas / perspex (geklemd)

Overig

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Luijten, Ed

Ed Luijten (naamvarianten: Eduard Jacobus Wilhelmus Luijten, Ed Luyten, Eduard Jacobus Wilhelmus Luyten) werd op 20 februari in Dordrecht geboren. Hij volgde een kunstzinnige opleiding aan de Koninklijke Academie voor Kunsten en Vormgeving in 's-Hertogenbosch. Ed was naast graficus en schilder ook actief als tekenaar en leraar. Van hem zijn vooral de abstracties bekend geworden. Als kunstenaar was hij voornamelijk werkzaam in Zutphen. Vermeld in Jacobs.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Luijten, Ed.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Collage Dordrecht'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina