Kunstenaar:onbekend

Dorpskerk Voorburg

 25,00

Artikelnummer: CO 236.027
Onderwerpen: ,

Een knappe kopie van een mogelijk sterk verkleinde aquarel van een vooralsnog onbekende kunstenaar. Dit kleinood is nauwelijks van een aquarel te onderscheiden. Wij zijn dan ook benieuwd naar de naam van de oorspronkelijke kunstenaar.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 9 × 13.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Diversen

Grafiek

Samenstelling collectie

,

Signatuur

geen

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Dorpskerk Voorburg'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina