Aanbieding!
Kunstenaar:Delpard, Gaston

Interieur dom van Chartres

 392,00

Artikelnummer: p30 472.001

Het magistrale interieur van de dom in Chartres perfect door Gaston Delpard vastgelegd. Hij heeft meerdere keren – maar steeds weer vanuit een andere hoek – dit fascinerende kerkinterieur vastgelegd.

Ingelijst in fraaie houtgestoken lijst achter glas.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 47 × 56.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas

Schilderkunst

aquarel, papier / karton

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Delpard, Gaston

Gaston Delpard werd rond 1900 geboren. Delpard was student aan de privéschool van schilderkunst en beeldhouwkunst de Académie Julian te Parijs; zijn leraren waren P.A. Laurens, Royer en Alaux. Hij wordt gerekend tot de onafhankelijke schildersgroep die vooral op Montmartre werkte. Hij exposeerde ook op de Salon voor onafhankelijke kunstenaars. Delpard was gespecialiseerd in kerkinterieurs.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Delpard, Gaston.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Interieur dom van Chartres'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina