Aanbieding!
Kunstenaar:Stegeman, Gert

Boerderij met boerin in landschap

 111,00

Uitverkocht

Artikelnummer: p12 298.002

We prijzen ons gelukkig dat we ook dit schilderij van Gert Stegeman aan onze collectie konden toevoegen. Omdat het eens te meer onderstreept dat vele – onbekende – kunstenaars te onrecht onbekend zijn (gebleven).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 38 × 29 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

Vindplaats origineel

privé

Stegeman, Gert

Gert Stegeman (naamvariant: Gerrit Stegeman) werd op 28 oktober 1858 in Aalten geboren en overleed in Arnhem op 30 november 1940. Stegeman - aanvankelijk winkelier en textielhandelaar - woonde en werkte in Arnhem (hij had er een atelier in de Sabelspoort) en maakte reizen naar Portugal, Spanje en Algiers om zich verder op middelbare leeftijd als kunstschilder te ontwikkelen. Later gaf Stegeman les aan onder andere Otto Stark en Beer Suringh. Hij was een bekwaam schilder, etser en tekena...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Stegeman, Gert.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Boerderij met boerin in landschap'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina