Aanbieding!
Kunstenaar:Munnik, Henk

Een peuter

 96,00

Artikelnummer: CO 982.001
Onderwerpen: ,

Vergeten ……………. als begaafd kunstenaar. Ook zijn lidmaatschap van Pulchri voorkwam helaas niet dat Henk Munnik in de vergetelheid wegzakte. Jammer want zijn kwaliteiten als (portret)schilder stralen af van dit meer dan charmante babykopje.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 36 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Genootschap

Pulchri Studio

Samenstelling collectie

Schilderkunst

pastel

Signatuur

geen

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Munnik, Henk

Henk Munnik (naamvariant: Andries Hendrik Munnik) werd op 30 juli 1912 in Middelburg geboren en overleed maart 1997 in Den Haag. Henk volgde een kunstzinnige opleiding aan de Akademie van Beeldende Kunsten in Den Haag en was leerling bij Cees Bolding, Arend Hendriks en Henk Meijer (1884-1870) en werd tevens als kunstenaar beïnvloed door onder andere Pyke Koch, Dick Ket en George Braque. Zelf gaf hij weer zijn kunstenaarsvaardigheden door aan Liesbeth Binkhorst, Hans Blanken, Ursula de Goed...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Munnik, Henk.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Een peuter'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina