Aanbieding!
Kunstenaar:Zeegers, Harry

Voorjaarsbloemen

 198,00

Artikelnummer: p26 356.001

Een weinig aan de weg timmerende kunstenaar zo kan je Harry Zeegers zonder meer typeren. Desondanks wordt zijn werk niet alleen zeer gewaardeerd maar door (door)verkoop is zijn werk ook over de gehele wereld verspreid geraakt. Met name in de V.S. is zijn werk zeer gewild.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 50 × 60 cm
Afwerking

chique ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

,

Zeegers, Harry

Harry Zeegers werd in 1929 in Os geboren. Aanvankelijk kreeg hij les van zijn vader (die docent tekenen en schilderen was). Later ging hij naar de Koninklijke School voor Kunst in 's-Hertogenbosch. Daarnaast haalde hij zijn akte M.O. handtekenen. Harry Zeegers wordt gerekend tot de Hollandse romantische impressionisten. Hij was naast docent ook kunstschilder en schilderde en aquarelleerde vooral landschappen, stillevens en bloemstukken.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Zeegers, Harry.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Voorjaarsbloemen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina