Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Gebroken hart

 22,00

Artikelnummer: CO 236.029

Een onbekende meester laat zijn fantasie dansen door een CoBrA-galerij. Tegelijkertijd zien we hier een soort van mix tussen Karel Appel en Pablo Picasso. Maar de boodschap in dit werk is de essentie: een gebroken hart èn gespleten persoonlijkheid!

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 50 × 50 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Gebroken hart'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina