Aanbieding!
Kunstenaar:Landers, Koos

Grote Kerk Dordrecht

 99,00

Artikelnummer: p39 185.001

Knap weet Koos Landers de unieke sfeer van het rivierfront van Dordrecht vast te leggen. Uiteraard ontbreekt het markante massief van de Dordtse Grote kerk niet.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 48 × 30 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Schilderkunst

aquarel

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o.

Stijl

Landers, Koos

Jacobus Pieter (Koos) Landers werd in 1914 in Rotterdam geboren en overleed op 11 november 1983 eveneens in Rotterdam. Volgde een opleiding tot architect hetgeen ook duidelijk in zijn meer kunstzinnige werk valt terug te vinden. Stadsgezichten en stadsfronten vormen dan ook een wezenlijk onderdeel van veel van zijn aquarellen. Koos Landers was jarenlang ook stadsarchitect in Rotterdam. Als befaamd aquarellist o.a. in de regio Dordrecht-Rotterdam zijn er veel haven- en riviergezichten...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Landers, Koos.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Grote Kerk Dordrecht'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina