Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Henni Sijthoff-prijs III 1998 (Imtech)

 31,50

Artikelnummer: 2A 236.240

Periodiek looft uitgever Sijthoff / Financieel Dagblad een prijs uit voor het meest opvallende jaarverslag van een onderneming. In 1998 werd de prijs toegekend aan het Imtech-concern. Inmiddels – we spreken 2018 – gefailleerd en uiteengevallen.
Jonge, veelbelovende kunstenaars worden uitgenodigd (een) kunstwerk(en) te maken welke worden verbonden aan deze prijs. Helaas is het ons niet bekend wie in 1998 dit kunstwerk heeft gemaakt.

Annotatie Henni Sijthoff-prijs 1998.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 40 × 30 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

geen, toelichtende tekst(en)

Stijl

,

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Henni Sijthoff-prijs III 1998 (Imtech)'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina