Aanbieding!
Kunstenaar:Servais, Franz

Herfstasters

 78,00

Artikelnummer: p44 098.001

Herfstasters, gewoon zoals ze zijn. Realistisch geschilderd alsof ze net van de bloemenmarkt komen en gedachteloos in een vaas zijn gezet.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 58 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Samenstelling collectie

Stijl

Servais, Franz

Franz Servais is een Belgische kunstenaar die in 1904 werd geboren. Realiseerde vooral Ardense landschappen en dorpsgezichten, marines, stillevens, bloemen. Stelde o.a. tentoon op het «30ste Salon du Cercle Artistique et Littéraire» te Charleroi in 1956, met dezelfde Kring op het Gemeentehuis te Châtelet in 1956, op het «Salon Artistique» van de Kunstkring te Gilly in 1957 en 1958, in de «Galerie du Parc» te Charleroi in 1959, in de «Faisan Doré» te Loverval in 1960. Vermeld in Twee ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Servais, Franz.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Herfstasters'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina