Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Herfstbos met spreng op voorgrond

 19,00

Artikelnummer: CO 236.090

Een zeker niet onverdienstelijk boslandschap van een  – helaas – onbekende (amateur?) schilder. Impressionistisch en niet zuinig met verf (een beginner?) neergezet landschap dat de kille klamte van een herfstbos in de rui goed heeft weten vast te leggen en aan de kijker over te dragen. Dit effect wordt extra versterkt door de spreng op de voorgrond en de flauwe weerspiegeling van het bos in het rimpelloze water.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 67.5 × 49 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o., slecht- / on(leesbaar)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Herfstbos met spreng op voorgrond'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina