Aanbieding!
Kunstenaar:Houkes, Frans

Hotelingang

 73,00

Artikelnummer: p27 589.001

Waarschijnlijk kijken we hier tegen een voorontwerp voor een later werk aan. Naast het zoeken naar ideale vlakverdelingen experimenteert Haukes ook duidelijk met kleur. De vraag is nu of dit uiteindelijk zal leiden tot een klassiek dan wel tot een meer abstract werk. Maar wellicht bestaat er al een kunstwerk gebaseerd op deze voorstudie.

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 75 × 56.5 cm
Afwerking

achter glas

Schilderkunst

aquarel

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Houkes, Frans

Frans Houkes (voorkeursnaam Frans Houkes) is op 22 maart 1951 in Den Haag geboren. Verder zijn er weinig biografische gegevens over deze schilder bekend behalve dan dat hij als kunstenaar in Den Haag werkt met een voorkeur voor figuurvoorstellingen. Werk van Houkes wordt door de bekende kunsthandel Metzemaekers aangeboden.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Houkes, Frans.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Hotelingang'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina