Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Hyena in de aanval [school(wand)kaart]

 13,00

Artikelnummer: CO 236.044
Onderwerpen: ,

Deze zeer oude schoolkaart (en ook andere schoolkaarten; zie onder andere CO 236.045) – ooit uitgegeven door N.V. Erven P. Noordhoff’s Boekhandel en Uitgeverij – was destijds het belangrijkste venster voor de schooljeugd op het werelddierenrijk naast de dierentuinen uiteraard. Deze schoolkaart heeft dan ook duidelijke gebruikssporen na zovele jaren maar de zeldzaamheid vergoed veel.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 99 × 71 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Diversen

Grafiek

Samenstelling collectie

, ,

Signatuur

geen

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Hyena in de aanval [school(wand)kaart]'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina