Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Keukeninterieur

 8,00

Artikelnummer: k5 236.212

Ook deze voorstelling komt uit dezelfde serie aangekochte linoleumsnedes (CO 236.207, CO 236.209 en CO 236.210). Op deze linoleumsnede lezen we als signatuur G.H. Jonker? en ook de aantekening linoleumsnede. Het probleem is echter dat we de naam kunstgerelateerd aan meerdere personen kunnen koppelen. Zo is er onder andere een onderwijzeres die G.H. Jonker heet (en het zou zo maar kunnen dat een kweekschoolklasje waarin zij zat ooit de opdracht kreeg om een linoleumsnede te maken en is deze verzameling daar getuigen van). Maar we vonden ook een auteur / medewerker van het Rijksmuseum met deze naam. Wie schept duidelijkheid?

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 10.5 × 19 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o., r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Keukeninterieur'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina