Aanbieding!
Kunstenaar:Vos, Peter

Kinderpostzegelactie 1982 50+30

 48,50

Uitverkocht

Artikelnummer: p24 698.081

 

 

 

Peter Vos ontwierp de kinderpostzegels voor het jaar 1982. Of hij ook de bedenker was om deze in postervorm uit te geven is ons niet bekend.
Voor elke zegel werd één losse poster op groot formaat ontworpen. Hier de zegel van 50+30c.

 

Vanwege de GROOTTE (mogelijke transportschade) kan dit werk alleen worden afgehaald,

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 47.5 × 66 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd)

Diversen

,

Genootschap

Hollandse Aquarellistenkring

Grafiek

Samenstelling collectie

, ,

Signatuur

geen

Stijl

Uitgever

PTTpost

Vindplaats origineel

Postmuseum Den Haag

Vos, Peter

Peter Vos (naamvariant: Petrus Antonius Carolus Augustinus Vos) werd op 15 september 1935 in Utrecht geboren en overleed op 6 of 7 november 2010 eveneens in Utrecht. Peter volgde een kunstzinnige opleiding aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam en was er leerling bij onder andere Kuno Brinks, Otto B. de Kat en Gé Röling. Sterk beïnvloed werd hij door Gustave Doré, Katsushika Hokudaï en Pablo Picasso. Als aquarellist, etser, graficus, illustrator, lithograaf en (pen)-tek...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Vos, Peter.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Kinderpostzegelactie 1982 50+30'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina