Aanbieding!
Kunstenaar:Daubigny, C.F.

Haan met kippen op hooiberg

 295,00

Artikelnummer: p45 057.002
Onderwerpen: ,

Ook van deze ets van Daubigny straalt het vakmanschap van de kunstenaar af. Het is dan ook weinig verrassend dat Van Gogh deze grote Franse kunstenaar niet alleen hogelijk waardeerde maar ook met hem intensief correspondeerde. De kracht van deze ets en niet in de laatste plaats de verfijnde detaillering is een lust voor het oog.

Uiterst fraai ingelijst achter glas en gevat in een passe-partout.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 12 × 16.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, aluminium, chique ingelijst, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in de druk, r.o.

Stijl

Daubigny, C.F.

Charles-Francois Daubigny werd geboren in Parijs op 15 februari 1817 en overleed in dezelfde plaats op 19 februari 1878. Beroemde Franse schilder / impressionist. Afkomstig uit de school van Barbizon. Heeft samen met Monet in o.a. Dordrecht gewerkt. Werkte ook veel in Villerville (Frankrijk). Was naast graficus ook illustrator, (decoratie)schilder, tekenaar en fotograaf. Hij werkte ook als restaurateur een tijd in het Louvre. Legde zowel landschappen als strandgezichten vast maar was ev...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Daubigny, C.F..

Heeft u een vraag of opmerking over 'Haan met kippen op hooiberg'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina