Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Klaprozen

 27,50

Artikelnummer: CO 236.237
Onderwerp:

Het blijft altijd weer verbazingwekkend hoe met gutsen de meest fantastische grafische producten worden gecreëerd op basis van een plaat linoleum. Deze (amateur?) graficus nam zelfs de moeite om niet alleen de bloem maar ook het blad e de harige steel van de klaproos te betrekken bij de compositie.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 25.3 × 41.6 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, m.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

,

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Klaprozen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina