Liggend figuur in grijs en geel

 159,00

Artikelnummer: CO 398.001

Aafke van Veen experimenteert met deze pastel zowel qua vormgeving als qua compositie. Volgens de omschrijving aan de keerzijde (haar eigen tekst?) van dit werk zou er nog een pendantachtige tweede compositie moeten zijn die aansluit op dit werk. Ook is er sprake van accessoires die onderdeel zouden uitmaken van de compositie. Los hiervan kijken we tegen een intrigerend werkstuk aan van een begenadigd kunstenares.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 70 × 50 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

pastel

Samenstelling collectie

Signatuur

reverse, toelichtende tekst(en)

Stijl

,

Veen, Aafke A. I. van

Aafke Antonia Ingena (Aafke) van Veen werd op 17 april 1947 in Rijswijk (ZH) geboren. Zij volgde haar kunstzinnige opleiding aan de Academie Minerva in Groningen en was leerling van Ulrike Rosenbach. Aafke Van Veen is primair fotograaf, interieur- en meubelontwerper en beeldhouwer en werkte tot op heden uitsluitend in de stad Groningen. Vermeld in Jacobs.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Veen, Aafke A. I. van.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Liggend figuur in grijs en geel'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina