Aanbieding!

Meisje

 32,50

Artikelnummer: CO 236.038
Onderwerpen: ,

Een onbekende Spaanse jonge vrouw van een onbekende kunstena(a)r(es). Mogelijk een werkje van Ank van der Belt maar de signatuur is niet te lezen. Uiterst vlot en kleurrijk geschilderd. Niet verwonderlijk voor een kunstena(a)r(es) die in een land waar bijna altijd de zon schijnt inspiratie opdeed.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 15.5 × 17.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, r.o., slecht- / on(leesbaar)

Stijl

Belt, Ank van de

Ank van de Belt-Broers (naamvarianten: Ank van de Belt, Ank Broers) werd op 3 september 1946 in IJlst geboren. Als kunstenares is zij vooral actief als fotograaf en typograaf en werkzaam in Naarden. Vermeld in Jacobs.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Belt, Ank van de.

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Meisje'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina