Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Oude Kattenkampen Amersfoort

 24,50

Artikelnummer: p26 236.247

Vermoedelijk is dit de Heiligenbergerbeek met de Oude Kattenkampen voorjaar 1920?? Vroeger behoorden bij de Oudse Kattenlampen ook nog de bleekvelden. Tegenwoordig spreken we hier over het Amersfoortse wijk Randenbroek (broek betekende in de regio Amersfoort ooit moeras).

Helaas weten we niet wie de (amateur?)schilder van dit doek was.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 35 × 30 cm
Afwerking

chique ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

,

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Oude Kattenkampen Amersfoort'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina