Kunstenaar:Elshout, Aart

Paard en tak met bladeren

 34,00

Artikelnummer: CO 1359.001

De boodschap van deze aquatint is ons niet duidelijk. Evenmin weten we het tak met bladeren thuis te brengen, laat staan de symboliek ervan aan een paard te koppelen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 21.7 × 19 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

aquarel

Samenstelling collectie

Signatuur

geen, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Elshout, Aart

Aart Elshout werd op 3 januari 1947 in Rotterdam geboren. Hij volgde een kunstzinnige opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam. Aart was naast graficus ook actief als etser, linosnijder, schilder en vervaardiger van monotypen. Hij was als kunstenaar vooral actief in Rotterdam en het dep. Lot-et-Garonne. Veel van zijn werken betreffen figuurvoorstellingen. Hem werden de volgende prijzen toegekend: Drempelprijs in 1969, Bunning Brongersprijs in 1973 en in 197...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Elshout, Aart.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Paard en tak met bladeren'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina