Aanbieding!

Pauw

 97,50

Artikelnummer: p18 381.008
Onderwerpen: , ,

Ofschoon collegae als Jan Mankes en Theo Dykwel de naam hebben van dé dierenschilders / -tekenaars, doet het werk van Pulchri-lid Adriaan van ’t Hoff er zeker niet voor onder. Deze grote litho is er andermaal het levende bewijs van. Maar niet iedereen kan kennelijk ‘beroemd’ worden. We schreven het al vaker: is succesvolle kunst dan toch vooral een mix van kwaliteit en marketing?

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 72 × 52 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Genootschap

Pulchri Studio

Samenstelling collectie

Grafiek

Signatuur

in de druk, l.o., naam voluit

Stijl

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Hoff, Adriaan van 't

Adriaan van 't Hoff (naamvarianten: Adrianus Johannes van 't Hoff; Adriaan Joh. van 't Hoff; Anthonius van 't Hoff; signeerde wel met A.J. van 't Hoff) werd op 7 december 1893 in Den Haag geboren en overleed op 15 november 1933?/39? in Wassenaar. Hij volgde een opleiding aan de Koninklijke Akademie van Beeldende Kunsten in Den Haag en kreeg daarnaast les van David Bautz, Willem Adrianus Grondhout en Frits Jansen. Als kunstenaar was hij jarenlang zowel werkzaam in De Haag als in Duitslan...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Hoff, Adriaan van 't.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Pauw'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina