Aanbieding!
Kunstenaar:Gerards, Piet

Piet Gerards ontwerper

 17,50

Artikelnummer: 2A 825.001

Het trimesteriaal tijdschrift ‘De Boekenwereld’ vond aanleiding van haar vernieuwde vormgeving om een aantal veelbelovende grafisch ontwerpers de vloer te geven middels een losbladig, uitvouwbare poster. Hier het zeer geslaagde ontwerp van de getalenteerde ontwerper Piet Gerards.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 43.5 × 62 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Diversen

,

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

Gerards, Piet

Piet Gerards werd in 1950 in Schinnen geboren en runt sinds 1994 het grafisch bureau "Piet Gerards ontwerpers' (co-designers zijn of waren Karin Veldkamp, Ton van de Ven, Marc Reekers, Ralf de Jong, Maud van Rossum, Maaike Klein, Janneke Vlaming, Monique Hegeman en Ellen de Jong). Piet Gerards is autodidact en sinds 2011 docent aan het Plantin Instituut voor Typografie in Antwerpen. Naast boeken ontwerpt hij ook postzegels, huisstijlen, jaarverslagen, websites en brochures. Piet Gera...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Gerards, Piet.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Piet Gerards ontwerper'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina