Aanbieding!
Kunstenaar:Damave, Poppe

Ruïnes bij rivier

 43,00

Artikelnummer: p28 567.019

De locatie waar Poppe Damave deze ets op heeft gebaseerd is ons niet bekend. Damave heeft deze ets slechts de titel ruïne meegegeven.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 15.8 × 8.3 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Genootschap

Hollandse Aquarellistenkring, KCB / Bergense School (Bergen Nh.)

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, naam voluit, r.o.

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Damave, Poppe

Poppe Damave (naamvarianten: Poppo Hermannes Damave, Poppo Hermanus Damave) werd 21 januari 1921 in Groningen geboren en overleed op 18 augustus 1988 in Bonn. Hij volgde een kunstzinnige opleiding aan de School voor Kunstnijverheid in Haarlem (5 jaar tekenschool waarvan 3 jaar bij Henri Frédéric Boot). Daarnaast kreeg hij ook les van Adrianus Johannes Grootens. Zelf werd hij op latere leeftijd leraar van Hans Broekhuizen en Rob Clous. Tijdens zijn werkzame periode zwierf hij zo ongeveer...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Damave, Poppe.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Ruïnes bij rivier'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina