Kunstenaar:Bekker, Jules

Stripuil

 57,00

Artikelnummer: CO 1532.001
Onderwerpen: ,

Een meer dan abstract werk van Jules Bekker. Zonder de naamgeving van dit werk door hem kan een kijker qua boodschap alle kanten opdromen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 32.5 × 24.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Schilderkunst

pastel

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o., slecht- / onleesbaar, toelichtende tekst

Stijl

Bekker, Jules

Jules Bekker (naamvarianten: Juul Bekker, Julius Hendrik Godfried Bekker; pseudoniem: Andréas) werd op 29 juli 1939 in Den Haag geboren. Hij volgde kunstzinnige opleidingen aan de Koninklijke Academie Van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Vrije Academie eveneens in Den Haag. Jules was onder andere leerling bij Paul Schuitema. Als kunstenaar is hij voornamelijk actief in Den Haag en Harlingen. Bekker is vooral actief als reclameontwerper, graficus, (wand)schilder, (pen)tekenaar,...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Bekker, Jules.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Stripuil'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina