Kunstenaar:Acket, Désiré

Twijfelende zelfmoordenaar

 35,00

Artikelnummer: CO 662.001
Onderwerpen: ,

Een zeer gedetailleerd interieur met een rokend pistool op de voorgrond en een vertwijfelde zich verwijderende bewoner. Afscheid nemen van het leven is kennelijk moeilijker dan gedacht!

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 10.5 × 17.5 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in de druk, r.o.

Stijl

Acket, Désiré

Désiré Acket (signeert als Acket en monogrammeerde als A) werd op 4 mei 1905 in Antwerpen geboren en overleed op 29 juli 1987 ook in Antwerpen. Hij was getrouwd met de schilderes Nelly Degouy. Hij volgde een opleiding aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Als graficus en (grafisch) ontwerper concentreerde hij zich op boekbanden en stofomslagen. Vermeld in Bram Huijser.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Acket, Désiré.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Twijfelende zelfmoordenaar'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina