Aanbieding!

Victor Kuijper in kinderstoel

 22,50

Artikelnummer: CO 527.024
Onderwerp:

Dit doek schilderde Jan Sluijters Sr. dateert uit 1952. Het is één van zijn bekendste schilderijen. Hier een lihografische reproductie van dit werk. Het origineel bevindt zich in particulier bezit.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 33.5 × 44 cm
Diversen

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Signatuur

in de druk, l.b., naam voluit

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privécollectie derden

Sluijters Sr., Jan

Jan Sluijters (voorkeurnamen: Jan Sluyters, Johannes Carolus Bernardus Sluyters, Jan (sr.) Sluijters; monogrammen JS J.S., JS 08, JS dooreen) werd op 17 december 1881 in 's-Hertogenbosch geboren en overleed op 8 mei 1957 in Amsterdam. Hij was de zoon van Gijsbertus Antonius Sluijters, de vader van Jan Sluijters (jr.), Lous Sluijters en Eliza Sluijters en schoonvader van Jacob Kuijper en Kuno Brinks. Sluijters was gehuwd met M.F. van Cooten. Hij volgde opleidingen aan de Koninklijke School ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Sluijters Sr., Jan.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Victor Kuijper in kinderstoel'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina