Aanbieding!

Vogelkooi

 100,00

Artikelnummer: CO 136.009
Onderwerp:

Frits van der Horst is een kunstenaar met een zeer levendige fantasie. Maar ook als vakman staat hij meer dan alleen zijn kunstenaarsmannetje. Of het nu de droge naald, het penseel of een performance betreft, hij is altijd verrassend en vaak zelfs vernieuwend. Qua onderwerpen lijkt zijn fantasie ook onuitputtelijk.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 15.7 × 21 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

l.o., naam voluit, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Horst, Frits Anton van der

Frits Anton van der Horst is geboren in Pijnacker op 17-05-1946 en sindsdien woonachtig en werkzaam in Dordrecht (lid van Teekengenootschap Picura te Dordrecht waar hij nog steeds zijn atelier heeft). Van der Horst is zowel graficus als schilder, (pen)tekenaar, aquarellist, etser, lithograaf en restaurateur. Vanaf 1966 opleidingen gevolgd aan de Akademie van Beeldende Kunsten (Den Haag) en de Kunstnijverheidsschool (Den Haag). Schildert, etst en tekent vooral naaktfiguren, (fantasie)...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Horst, Frits Anton van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Vogelkooi'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina