Aanbieding!
Kunstenaar:Ottee, Marc

Voorhuis boerderij met regenton

 193,00

Artikelnummer: p32 242.001

Een mooi werk in de bekende ‘Otteestijl’ geschilderd. Veelkleurig alsof de lente met trompetgeschal wordt binnengehaald. De sfeer van het schilderij doet de ’toeschouwer’ wegdromen naar een ontspannen vakantieplek, ver van alle dagelijkse beslommeringen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 40 cm
Afwerking

chique ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, pseudoniem, r.o.

Stijl

Ottee, Marc

Marc Ottee is een pseudoniem van Arnout (of Aarnout of Aernoudt of Aernout) van Gilst. Ook werkte hij wel onder het pseudoniemen van A. Jonstra of A. Joustra. Hij werd op 17 januari 1898 in Den Haag geboren en overleed in Bennebroek op 10 augustus 1981. Arnout Van Gilst was schilder, tekenaar, aquarellist, beeldhouwer en pastellist van landschappen, boerderijen, bossages, etc.. Hij was leerling van de Academie v. Beeldende Kunsten te Den Haag, waar hij eerst begon als beeldhouwer. Hij b...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Ottee, Marc.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Voorhuis boerderij met regenton'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina